Alla inlägg den 19 april 2013

Av Draken - 19 april 2013 12:48

Har hämtat min stora lillkille från dagis nu. Han hade precis varit ute när jag kom, han hade inte ens hunnit klä av sig när jag kom.


Sörjer lite för min stora lillkille. Han går fortfarande på lilla avdelningen, men håller på att skolas in på stora nu för att flytta över om några veckor. Men jag tycker så synd om honom, för att det är typ bara han som är kvar i hans årgång. Jag trodde att han skulle vara bland dom första som skulle flytta över till stora avdelningen av hans årgång, dels pågrund av att han har gått längst på dagis och på grund av att han är älst, han fyller år nu på våren, dom andra i sommar och i höst. Dom har varit fem, sex styckna av hans årgång på avdelningen. Men nu är han den sista som är kvar. Sen så är det typ bara småttingar som går på den avdelningen som han går på nu. Och i den åldern så märks det så tydligt (1 år och 3 år).


Visst grabben är sen med talet, men jag tror ändå inte att det blir bättre av att han är kvar med barn som inte kan prata, det kan hämna hans tal lite granna tror jag. Visst på den avdelningen han går på nu så är det färre barn per fröken. Men ändå så tror jag att han utvecklas mer om han får umgås med jämnåriga på dagis.


Men han ska få byta avdelning nu i maj, men jag hade hoppats på att han skulle vara den första i hans årgång som började där. Jag lider med min stora lillkille.

Av Draken - 19 april 2013 10:00

Känner mig så himla besviken och irriterad över svärfar.

Han har epilepsi, visst han kan inte rå för att han har fått det. Men han fick ett anfall idag, och han och svärmor skulle iväg och besikta bilen, om svärmor skulle åkt iväg så skulle hon ha varit bort i minst 1½ timme om hon skulle skynda sig. Men hon om nån kan inte skynda sig. Hon ska alltid göra hundra andra saker innan hon kan åka iväg.


Svärfar kan inte lämnas ensam när han ska till och få anfall, så att då var svärmor tvungen att stanna hemma. Då kan man ju förvänta sig att hon skulle ringa och avanmäla tiden för besiktningen, men icke sa nicke. Gubben åker till dom (som tar en halvtimme) och hämtar bilen, åker samma väg tillbaka. Sen läre han åka tillbaka med bilen och hämta sin bil. Så bara resan tar två timmar för honom.


Jag som hade planerat in att jag, gubben i lådan och lilla lillkillen skulle åka iväg och storhandla när stora lillkillen var på dagis. Det är lugnast att handla när han är på dags tycker jag, sen så kan jag tycka att det är skönt att få handlingen gjord på förmiddagen när det är lite mindre människor på affären. Men nu får vi skjuta på det tills stora lillkillen har kommit hem och handla i eftermidag.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards