Alla inlägg den 27 maj 2006

Av Draken - 27 maj 2006 14:14

Just nu så ligger han o sover på soffan. Han har väl inte sovit nått i natt gissar jag. Jag vet nog vad han har gjort hela natten. Det skulle inte alls förvåna mig ifall det som jag tror har hänt, har hänt. Jag vet vad han går för.


Vet inte ifall jag ska åka hem nu eller om jag ska vänta tills han har vaknat o prata me honom om vad som hände i natt.


Visste att jag inte skulle ha följt med igår kväll. Jag kände på mig att det var nått som skulle hända, varför litade jag inte på vad jag kände?

Av Draken - 27 maj 2006 12:40

Nu har han iallafall kommit hem. Men han har inte sagt mycket till mig. Typ de enda han har sagt till mig ifall jag ville ha mat när han satte sig o åt.

Han har inte heller sagt nåt om sitt beteende inatt, tror knappast att han kommer att göra det heller.

Av Draken - 27 maj 2006 10:05

Än så länge har han inte kommit hem. Trodde inte heller att han skulle komma hem i natt, eftersom jag blev sur på honom i natt när vi var på väg till krogen. Jag tänker inte be om ursäkt, för enligt mig så har inte jag gjort något fel. Jag sa bara vad jag kände o de ska man ju göra. Han får vara hur sur han vill på mig för att jag sa som jag känner mig, o jag tycker inte att han ska vara sur för det, men han kan vara sur för det jag sa. Får väl se när han behagar att komma hem. Skulle inte alls förvåna mig ifall han är borta hela dagen bara för att slippa mig, för att göra mig orolig o för att jag ska ringa. Men jag säger så här, jag tänker inte ringa honom. Aldrig i livet att jag gör det. Jag tänker inte ge mig vika för honom nu, jag ska vara stark.

Av Draken - 27 maj 2006 02:14

Skulle gjärna velat fått en bättre kväll än den jag fick. E hos mitt ex just nu som jag fortfarande har känslor för, o det är väldigt starka känslor. Vi satt hemma hos honom o drack lite granna, han, jag o en till kille. Sen stack vi iväg iväg till nån som han känner. Innan vi stack dit så sa han att ett utav hans ex var där på den festen, jag tänkte att det är väl lungt. Men det var var väl trevligt där. Men sen så bestämde vi att vi skulle gå ner på krogen. O det var då allt gick fel. Först i trappuppgången så pussades dom. Sen ända från den lägenheten som vi hade varit i o ända ner på stan så gick dom o höll varandra i hand o verkade ha det så mysigt ihop.

O jag retade upp mig mer o mer ju närmare centrum vi kom, så till slut så sa jag till honom att jag ville prata me honom. O då sa jag "vad in i helvete håller du på med? hur kan du hålla på med andra tjejer mitt framför ögonen på mig när du vet hur jag känner för dig?" För att jag tycker att ifall han skulle respektera mig så skulle han inte göra så när jag är med. Det kan han göra när jag inte e hos honom. Jag är ju ändå inte så ofta här hos honom. Sen jag flytta här ifrån honom den 22 januari så har jag kommit till honom fyra gånger, alltså en gång i månaden. O när jag har varit hos honom så har jag inte varit hos honom många dagar. Så att jag tycker att ifall han nu vill hålla på med andra tjejer så kan ju han hålla på med dom när jag inte e med. Men enligt honom så spelade det ingen roll ifall jag var med eller inte. För att han vill ju ha ett privatliv ju. Det förstår jag ju att han vill ha. Men måste han hålla på när jag e med?

Men han o jag stod o diskuterade medans hon var o tog ut pengar. O till slut så sa jag "jag vill inte följa med ut o se er stå o hångla, så att jag går hem" Så att jag gick därifrån o gick hem till honom. Det var tur att jag inte hade tagit ut hans hemnyckel från min ficka. O det är synd att det inte går några bussar hem nu heller, o det finns inte heller någon som kan komma o hämta mig heller, synd nog. Så att jag blir så illa tvungen att stanna här över natten. Men helst utav allt så skulle jag vill sticka hem. För att jag har ingen lust att stanna kvar här när han inte kan respektera mig.

Får väl se ifall han kommer att komma hem i natt eller inte. Men för mig spelar det ingen roll om han gör det eller inte.


Näe nu ska jag ta o försöka att sova, får se ifall jag lyckas att somna, e ju så ledsen, förbannad o uppretad, han är ju så jävla trångsynt. Varför kan jag inte lyssna på hjärnan som säger, släpp honom, glöm honom. Men istället så lyssnar jag till hjärtat som säger att jag ska älska honom.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2006 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards