Alla inlägg den 28 maj 2006

Av Draken - 28 maj 2006 22:11

Har försökt att sysselsätta mig hela dagen idag. För att inte stanna upp o tänka, visst jag har tänkt emellanåt har jag ju, men har försökt att tänka så lite som möjligt på det som har hänt.


Har tvättat idag, sen så var jag på kiosken o köpte cigg, en snygg tändare (med en drake på, älskar ju drakar :)) Så köpte jag även en liten morsdag present. Köpte en skrap sukoduo, mamma tycker ju om det. Och självklart så vinner hon på den lotten, när jag köper såna låter till mig själv så vinner jag aldrig, men när jag nu köpte en åt mamma så vinner hon 30 kronor på den, det är ju typiskt.

Tro det eller ej, jag har oxå bakat idag. Jag bakade en sockerkaka, bakade den åt mamma. O jag lyckades verkligen med den oxå, både mamma o lillasyster tyckte om den jätte mycket, dom tog flera bitar av den. Blev glad för att jag lyckades så bra med den :D

Sen så har jag o lillasyster suttit uppe på mitt rum o tittat på x-men 2, medans vi satt o titta på den så fick Bosse o Sven vara ute o springa lite granna, dom tyckte att det var jätte kul.


Och förresten, har glömt att skriva en sak. Det är två styckna som hittades döda i skogen i närheten utav mig, dom hittades i lördags, o dom hade setts mycket på fredagen. Det stod i expressen i går, detta är adressen dit: http://expressen.se/index.jsp?a=596019

Skit läskit, för att det har hänt så nära.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2006 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards