Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Draken - 20 juli 2011 13:43

Det är tur att jag är arbetslös så att jag kan ta hand om lillkillen. För att gubben i lådan skulle egentligen ha semester den här veckan, så att han tog ut pappadagar med start i måndags, så att vi sa till på dagis att lillkillen skulle vara hemma nu vecka 29-31. Men så ville hans jobb att han skulle hjälpa till där nu måndag, tisdag och onsdag. Så att han har jobbat nu i tre dagar. Det är tur att jag är arbetslös så att jag kunde vara hemma och ta hand om honom.


Hade sett fram emot att gubben i lådan skulle ha semester nu, så att vi kunde vara hemma och bara mysa tillsammans.


Men det sket sig, för att han jobbar, och för att han har lovat att han ska vara hund vakt hemma hos sina föräldrar. Hans föräldar ska åka och hälsa på sin son (min svåger) som bor 20 mil bort, och då kan dom inte ta med sig hunden som egentligen är sonens som dom ska hälsa på. Så därför blir det att iallafall gubben i lådan ska vara där över natten med hunden, för att det funkar inte att ta hit hunden, det vägrar jag. Får se ifall jag och lillkillen följer med dit, det är inge kul att vara där, men det är inge kul att vara hemma ensam heller, så att jag vet inte hur jag ska göra.


Egentligen så tycker jag att svärföräldrarna kunde ta med sig hunden. Om man har hund så kan man ju ta med sig hunden när det finns möjlighet, och nu finns det ju det.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards