Alla inlägg under oktober 2007

Av Draken - 18 oktober 2007 22:00

Min kompis som jag skulle ha gått på vattengympan med idag, ringde mig nyss och var sur för att hennes inte har fungerat på två dagar.


Hon har haft telias 24 mb lina (eller vad de nu heter) men har bytt till fibernätet (hon bytte till 100/10 lina) som har byggts ut här i stan under året. Men nu fungerade det inte, och hon sa att det var mitt fel för att det inte fungerade. För att det var jag som sa att hon skulle byta upp sig.


Visst jag erkänner att jag har sagt att hon skulle byta upp sig, men det kom jag bara som förslag. För att hon sa till mig att hon tyckte att hennes internet gick så segt, då sa jag att hon skulle byta till samma lina som jag har, för att den är bra, och att det går betydligt snabbare än den hon hade. Jag har 100/10 fiberlina.


Jag sa aldrig att hon var tvungen att byta till detta, jag sa det bara som ett förslag. Och om hon inte gilla det så hade hon inte behövt byta ju. Men eftersom hon nu har bytt och det inte fungerar så e det mitt fel.


Jag säger bara så här att det inte är mitt fel, det var hon som beställde det alldeles själv. Jag var inte delaktig i det alls. Hon har ju egen vilja.

Av Draken - 18 oktober 2007 18:15

Jag tycker att det är så himla dålig stil av henne.


I förmiddags vid halv fyra tiden så fick jag ett sms av henne av henne där hon frågade om jag ville gå på vattengympa med henne som börja vid sju, hon har aldrig gått på det och ville testa. Så att jag sa att jag kunde följa med. Så tyckte hon att vi kunde äta något tillsammans efteråt.


Vi kom överens om att hon skulle ringa mig lite senare om när och vart vi skulle träffas. Jag ringde henne nyss, för att vattengympan börja vid sju o jag inte hade hört nå ifrån henne, så sa hon att hon inte kunde gå för att hon höll på att sätta i löshår och inte skulle veta när hon blev klar.


Det tycker jag är dålig stil av henne, när hon visste att vi hade bestämt att vi skulle gå på vattengympa så ska hon ju inte sätta sig ner och hålla på med något som tar tid.


Jag som hade ställt in mig på att gå på vattengympan. Jag som åt lite halv lätt vid fyra, bara för att vi skulle på vattengympa och äta tillsammans nu ikväll.


Jag sa att det var lugnt till henne, men helst skulle jag vilja säga att jag är besviken på henne för att hon gjorde detta.

Av Draken - 18 oktober 2007 06:41

Har nyss klivit upp, och det är fortfarande mörkt ute.

Inge kul att kliva upp när det är mörkt ute.


Ska alldeles strax sticka till jobbet. Men är skit trött så att jag skulle gärna få ligga kvar i sängen o sova, men men, jag börjar ju vid sju så att då kan ja inte ligga kvar i sängen. Men imorgon så e jag ledig, skönt det, för att då får jag sova hur länge jag vill.


Men nu måste jag sticka till jobbet, jag har iallafall turen att få sluta vid ett i dag.

Av Draken - 17 oktober 2007 07:33

Har försovit mig. Vaknade vid sju o jag börjar egentligen vid sju. Så att jag ringde till jobbet och sa att jag skulle bli sen, men att jag skulle komma så fort som möjligt.


Är skit trött, vill egentligen inte iväg o jobba, har ingen lust med det. Men jag kan ju inte vara hemma bara för att jag inte orkar att jobba. Men nästa vecka är jag ledig förutom på måndagen, så att det läre väl funka förhoppningsvis dom här sista dagarna i veckan. Så är jag ändå ledig på fredag. Så att jg får kämpa på. Slutar ju ändå vid ett i morgon, min enda korta dag på sex veckor.

Av Draken - 15 oktober 2007 23:13

Jag jobbar ju väldigt olika om dagarna. Som tex i kväll så jobbade jag till nio, fick sluta en kvart tidigare, så att jag var hemma till nio.

Kvart över nio så ringer en kompis och undrar om jag har slutat, när jag säger att jag har kommit hem redan så blir hon lite sur för att jag inte ringde henne när jag var på väg hem, som jag brukar göra ibland när jag slutar vid nio.

För att hon ville att vi skulle gå till max o käka, för att att tydligen så kostar ett maxmål 19 kronor. Och när jag säger att jag inte orkar att klä på mig o cykla iväg, så blir hon ännu puttare.


Men hon kan ju inte förvänta sig att jag ska ringa henne varje gång när jag slutar vid nio, för att förut när jag slutat vid nio o jag inte har ringt henne på väg hem o pratat me henne tills jag kommit hem så har hon blivit putt.

Men varför ska jag egentligen alltid ringa henne på väg hem från jobbet? Hon ringer ju aldrig när hon slutat för dagen o hon vet att jag bara är hemma.

Av Draken - 15 oktober 2007 00:49

Har en sån jäkla ångest så att jag kan inte somna, så att jag inte är någo trött.


Ligger o funderer ifall jag ska köpa en bärbar dator eller inte. Data affären här i stan hade en bärbar dator för lite drygt sex tusen. Det är ju rätt så mycket pengar ju, pengar som jag egentligen borde lägga på andra saker än en bärbar dator. Jag har ju en dator som fungererar, iallafall någolunda så där. Borde lämna in datorn, för att den strular för mig. Men då blir jag utan dator, o jag känner mig så himla handikappad utan dator. Är ju van att sitta framför den varje dag.


Hmmm, varför ska livet vara så himla komplicerat för?

Av Draken - 9 oktober 2007 22:03

Var på vattengympa idag, var andra gången jag var iväg på vattengympa. Det e faktiskt rätt så skönt med det. Ska iväg nästa vecka oxå, ett bra sätt att gå ner i vikt förhoppningsvis.

Känner av i axlarna och i armarna att jag har hållt igång, känner mig lite slut.

Blir nog att jag lägger mig tidigt ikväll.

Av Draken - 8 oktober 2007 10:52

Take my heart

Take my soul


Take it away

Take it to hell


There it belong

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards