Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Draken - 15 juli 2007 01:34

Tre av nio av de killar som jag har varit med sexuellt eller varit tillsammans med ska ha barn i slutet av detta år eller i början av nästa år.

Två av dom har barn redan.

Det känns kan jag ju säga. Jag vill ju oxå ha barn, men jag läre väl aldrig få barn.


Men man kan nästan tro att jag skulle vara gravid. För att brösten har blivit större och magen har blivit större. Men jag vet att jag inte är gravid. Jag har gjort två styckna test sen jag hade sex sist, och det var i april som jag hade det sist, och båda visade negativt. Och dessutom så har jag haft mens oxå.


Nu kanske ni tänker att såna test kan visa fel (och det vet jag) och att man kan ha mens ändå fast man är gravid. Jag vill ju ha ett barn med honom, han som har sårat mig så himla mycket. Men det skulle inte vara bra ändå, för att då måste jag drass me honom resten utav mitt liv och bli tvingad att bli sårad om och om igen när han håller på med sina flickvänner, för att han byter flickvänner stup ikvarten. Visst han har ett förhållande nu me en tjej som är gravid me hans barn, säger dom. Men jag tror inte att det kommer att hålla mellan dom. Det är något inom mig som säger att det inte kommer att göra det. Men men det är bara vänta och se.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards