Alla inlägg under januari 2013

Av Draken - 16 januari 2013 10:47

Att vara småbarns förälder är inte det lättaste alla gånger.

I natt var en sån där natt då älsta grabben inte ville sova. Han somnade vid halv åtta tiden igår, och lagom när jag och gubben i lådan skule lägga oss strax efter tio så kommer grabben upp och vill inte somna om. Så att han fick lägga sig mellan mig och gubben i lådan i sängen, men han somnade inte förrän framåt tolv. Sen så vakna  han igen strax före sju imorse. Så att jag är ganska trött nu kan jag lova. Så att sova får man inte göra när man vill när man har barn. Men vill för allt i världen inte byta bort mina älskade pojkar. Det spelar ingen roll hur mycket dom går mig på nerverna så älskar jag dom över allting annat.


Är hemma med mina älskade små grabbar just nu. Gubben i lådan är och repar just nu. Dom har en spelning till helgen, så att dom läre träna en del innan dess. Men det är ingen spelning som dom får några pengar för, det är nån spelning som studiefrämjandet har annordnat där flera band ska spela.

Men bandet kommer inte komma långt så länge dom har den sångerskan. Hon sjunger falskt så in i norden, till och med jag som är ton döv hör det. Tre i bandet vet om att hon sjunger falskt, hon vet om det själv, men hon gör inget åt det för att bli bättre. Vad gör man då?

Av Draken - 15 januari 2013 20:41

Tar och skriver en snabbis. Gubben i lådan är ute en sväng.


Känns så tungt och jobbigt just nu. Har så himla taskig ekonomi, vet inte hur vi ska fixa detta och komma ur denna skit. Så om någon som läser detta och kan tipsa på hur man kan få pengar är det mer än väl välkommet.


Läre sluta nu innan han kommer hem och ser att jag skriver här.

Av Draken - 7 januari 2013 16:05

Var iväg till mvc idag på efterkontroll efter förlossningen, passade på att sätta in en kopparspiral. Det är praktiskt med den dels för att den är gratis och dels för att den är hormonfri.

Det visa sig att jag har svamp oxå. Jag visste ju att det var nått fel med puppan, för att jag har haft lite problem med den senaste veckan. Skönt att veta vad det är, då slipper man gå och fundera vad det är för fel. Synd bara att medicinen kostar så pass mycket. Pengar är ju nått som jag inte har. Önskar att jag visste hur jag kunde få in lite extra pengar nu när jag går hemma och är mamma ledig med minsta lillkillen. Pengarna försvinner ju lika fort som dom kommer in på kontot.

Av Draken - 6 januari 2013 13:11

Fan va ja blir less, besviken och ledsen.jag och gubben började titta på tredje Sagan om ringen filmen, hade hunnit titta kanske 2-3 minuter av filmen då deen stora lillkillen säger att han är hungrig. Så att då går han och jag in i köket och kollar va det finns. Han säger att hhaan vill haa makaroner och även köttfärssås som blev kvar igår. Så att ja börjar fixa pasta vatten, då kommer gubben o säger att han oxå vill ha, så går han och fortsätter och kollar på filmen. Sen så blir maten klar och gubben kommer och plockar fram till sig och häller upp mat till lillkillen. Sen så går han och säter sig framför filmeen igen som han har pausat medans HAN gick iväg. Dom sitter och äter, lillkillen äter me hela ansiktet som barn brukar göra. Så att att när han är klar så tar jag me honom och tvättar av honom och plockar undan efter dom. Kände mig irriterad för att det var jag som fick springa hela tiden utan att han tänkte på att pausa filmen för att jag inte skulle missa så mycket av filmen. Så att jag lessnade på att vara social me honom så att jag gick o la mig istället med minsta lillkillen. Av ca 40 minuter av filmen hade jag sett ca 10-15 minuter. Ja anser att jag inte ska behöva be honom att pausa filmen för att ja måste gå iväg med våran son av olika orsaker.

Av Draken - 4 januari 2013 21:56

Sitter o tittar på kanal nio. Min stora lillkille ligger o sover i sin säng, min minsta lillkille ligger och sover bredvid mig här i soffan. Gubben prratar i telefon som han har börjat göra varje kväll, pratar runt en timme varje kväll. Suck säger jag bara. Känner mig så ensam. Jag vill träffa folk. Jag vill bli sedd. Jag vill bli berörd.Suck. Just nu så känns livet är meningslöst. Det är barnen som gör livet värt att leva.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards