Alla inlägg under juli 2006

Av Draken - 10 juli 2006 20:45

Vad jag blir irreterad på små killar, eller det är inte bara små killar, det är killar över huvudtaget. Men iallafall, killar som har byxorna under rumpan, så att man ser kallsingarna. Fy fan vad det är fult. Hur många vill egentligen se deras kalsonger? Inge många skulle jag tro.

Det har varit ett flertal gånger jag har velat sagt att dom ska dra upp byxorna, men har aldrig gjort det.

Av Draken - 9 juli 2006 11:18

Idag så mår jag mycket bättre än i går när jag kom hem. La mig rätt så tidigt igår kväll, så att idag är jag helt utvilad.


O idag när jag vaknade så låg ena hunden i sängen med mig o dom två andra hundarna på golvet vid sängen. Det var rätt så mysigt med att dom höll mig sällskap :D Hundar är söta och mysiga.


Var ju på Alfta hundutställning igår ju. Det var massor med fina hundar där igår. Såg en massa med nakenhundar och chihuahua. Vad små chihuahua hundarna är, såg en sån hund bredvid en irländsk varghund (en sån som jag vill ha), då såg den extremt liten ut. Den nådde knappt upp till fotknölarna på varghunden.


Det var över 800 hundar anmälda igår. I den entrén som jag och mamma satt i, hade vi fått in lite mer än 1300. Och det kostade 20 kr/person och så hade vi en katalog för 30. Då kan ni räkna lite hur mycket folk det kom.

Av Draken - 8 juli 2006 22:46

Känner mig helt färdig, känner mig varm, febrig, trött, huvudvärk. Så att jag ska snart gå o lägga mig. Att jag är trött beror inte på att jag hjälpte till på Alfta hundutställning, det beror på nått annat, men jag vet inte vad. Kan det bero på vädret idag tro? Jag som hade sett framemot att vara ensam hemma idag. Men e inte det just nu. Helst skulle jag haft någon hemma, nu när jag känner mig så här hängig.


Skriver mer i morgon hur det gick i dag på utställningen

Av Draken - 6 juli 2006 09:34

Igår så satt mamma o hennes ex (lillasysters pappa) i soffan o prata, jag gick förbi dom. O då sa mamma till honom i stil med "titta, det ser ut som hon är gravid". Tänk om jag är gravid. Jag har ju inte använt nå skydd på över ett år när jag har haft sex. Så tänk om jag är gravid.

När dom hade sagt det så gick jag till spegeln för att kolla in magen ifall den såg ut som en gravid mage, o de gör den lite granna. Så tänk om...???

Av Draken - 5 juli 2006 15:36

Skulle verkligen vilja ha pengar. Men jag vet inte hur jag ska få tag i pengar. Funderade en helt absurd sak hur jag kunde få tag i pengar. Det var att jag skulle typ visa mig naken för folk som vill se en naken tjej i camen. Men jag tror knappast att det är någon som skulle betala för att se mig naken.

Men i vilket fall så skulle jag behöva ha pengar. Men jag har ingen aning hur jag ska få tag i dom.

Av Draken - 4 juli 2006 15:16

Allt känns så himla skit.

Allt känns så himla hopplöst.

Vem kan jag vända mig till?

Vem har ork att lyssna på mig?

Vem kan låna ut sin axel som jag får gråta ut mot?

Vem finns till för mig?


Alla som jag känner har en pojkvän, o dom älskar varandra jätte mycket. Eller så har dom barn. Eller så har dom båda delarna.

Men vad har jag?

Jag har inget.


Jag hade en gång en pojkvän som älska mig för den jag var, men det var ju inte långvarit. Jag älskar honom så jävligt fortfarande, så att det gör ont i mig när jag inte är honom nära.


Jag hade kunnat haft ett barn idag. Men jag valde att göra en abort, för att jag ville gå ut skolan först. Jag vet att jag tog rätt beslut, men jag ångrar mig så himla mycket ibland.


Folk säger att en vacker dag kommer jag hitta den rätta för mig och få barn med honom. Men hur vet man att det är den rätta? Och barn kommer jag aldrig att få. Det vet jag. För vem kan älska mig?

Av Draken - 4 juli 2006 12:16

Idag e det svalare ute än det var i går. Det är skönt det.


Men ändå så har jag ju min längtan.

Längtan efter dig.

Jag hoppas att en dag ska det åter bli vi.

Hoppas jag i onödan?

Eller ska jag fortfarande ha kvar hoppet om att det kommer att bli vi en dag?

Vill du inte vara med mig för att du inte har lekt av dig ännu?

Är det det jag ska vänta på att du ska göra, så när du har lekt av dig så tar du mig tillbaka? Är det så det är?

Snälla du, säg som det är.

Vet inte hur länge jag orkar mer.


Utåt visar jag ett glatt ansikte, men inne i mig så är jag inte så glad som jag visar alla. Det är en mask som jag bär. Vill inte visa alla hur ledsen jag är, hur mycket jag längtar efter dig. Du finns med mig varje vakna sekund. Du finns alltid hos mig. Du kommer alltid ha ett speciellt ställe i mitt hjärta, ett ställe som du bara en nyckel till.

Av Draken - 2 juli 2006 21:59

Solat näck, ja den dagen jag gör det kommer nog att dröja väldigt länge. Om jag ska göra det så ska det vara på ett ställe som ingen kan se mig. Men jag har varit ute o solat i dag. Har fått lite färg på ena axeln. Får se hur det ser ut i morgon, om jag kommer att flagna eller inte.


Ska snart gå o lägga mig, får se hur bra jag lyckas att somna ikväll. Känns som det kommer att ta några timmar innan jag kommer att lyckas somna, men jag kan inte vara uppe hela natten. Med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon bitti. Ska försöka att komma upp i någolunda bra tid.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2006 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards