Alla inlägg under juni 2006

Av Draken - 18 juni 2006 17:44

Fotmassage, eller en helkroppsmassage skulle ja gjärna vilja ha. Har så himla ont i kroppen, o särskilt i fötterna. Men de finns ingen som vill ge mig fotmassage :( Men ja har ett ställe som gör jävligt ont, men som inte går att massera. O de e mitt hjärta. De gör ont o värker för att saknaden efter dig e så stor. De var ju ändå du som gjorde att mitt hjärta slog de där lilla extra. De var ju du som gjorde livet värt att leva.

Av Draken - 16 juni 2006 18:30

Finns det något som heter "överkåt"?

Och om det nu finns det, kan man vara det?

Och om kan vara det så e jag det nu, har varit det i flera veckor nu, och det blir bara värre o värre för var dag som går. Har ju inte fått nåt på flera veckor nu ju. Och man kan nästan säga att jag är beroende av sex, som vissa av dom som känner mig så e jag ett kåtskåp, det kanske stämmer. Dom som är kåta dygnet runt (som jag nästan är), så måste man vara ett kåtskåp.

Av Draken - 16 juni 2006 16:35

Idag har det varit varmt som attans, men det har varit skönt ändå tycker jag. Men det var inte skönt när jag gick hem, för att jag gick hem från heden. Det tog mig ca 45 minuter, o när jag väl var hemma så var jag genomsvettig. Så att jag drog av mig byxor och hela köret och satte på mig kjol och en annan tröja. Det är då mycket svalare än byxor som sitter som klister på benen när man är svettig.


Ska snart hoppa in i duschen, så att man är fräch sen när man ska iväg på dejten. Ska iväg o spela mini golf. Ska bli kul det :D


Slutade iallafall en timme tidigare idag, hade lite övertid o ta ut. Kände att jag ville komma hem lite tidigare än vanligt, skönt att komma hem tidigare ibland tycker jag.

Av Draken - 15 juni 2006 23:12

Då var denna vecka snart över då. Vad denna vecka har gått fort. Den har gått med nästan stormsteg. Rätt så skönt att det helg snart, då ska jag passa på att sova ut ordentligt. Känns som jag inte har gjort det på flera veckor.

Och i morgon så ska jag på en andra dejt me den där killen som jag träffade förra veckan. Vi ska spela minigolf, jätte länge sen jag spelade det. Men det ska bli kul, fast jag är skit dålig på det, så ska det bli kul.

Men nu ska jag ta o gå o lägga mig. Klockan börjar bli mycket, o jag ska upp tidigt i morgon, ska upp vid halv sju, så att då e de lika bra att man går o lägger sig nu så att man får några timmars sömn.

Av Draken - 14 juni 2006 15:47

Är med i tidningen i dag. Det är en artikel om att ge blod. Alltid kul att vara med :D Har varit med i Ljusnan tidigare, har för mig att det är två gånger tidigare :D Det var många som sa till mig i dag på praktiken om att dom hade sett mig i tidningen, o det var nån som sa "linslus" till mig. Jag kan ju säga att jag inte är det. Jag är då definitivt ingen linslus.

Av Draken - 13 juni 2006 20:17

Det är fortfarande väldigt varmt ute, och väldigt ljust. Det är svårt att tro att klockan snart är nio, o det är lika ljust som mitt på dagen. Det är så himla skönt när det är sånt här väder :D


Jag fattar inte hur jag kan sakna honom så mycket fortfarane. Jag vill vara med honom, fast han har sårat mig så himla mycket. Varför kan jag inte släppa honom för? Jag har inte hört av mig till honom för att jag vill se hur lång tid det tar innan han hör av sig till mig. Men han har inte ringt mig något. Vi har inte pratat me varandra sen jag var hos honom i slutet av maj. Då kan man fundera ifall han någonsin tänker på mig. Suck

Av Draken - 13 juni 2006 12:14

Har varit o gett blod nu på morgonen. Det gick jätte bra det. Ljusnan var där oxå o gjorde ett repotage som ska komma i morgondagens ljusnan. Så pratade dom med mig, så att jag ska bara köpa ljusnan i morgon :D

Dom gjorde repotage om att ge blod för att det är någon speciell dag i morgon, den hette nåt i stil med blodens dag eller nått sånt. Kommer inte ihåg vad som sa, men det märks väl i morgon.

Jag tycker att alla som kan ska ge blod, men det är ju vad jag tycker.

Av Draken - 11 juni 2006 21:00

Nu har man iallafall kommit hem. Det tog nästan exakt tre timmar att åka. Tur att mamma har AC i bilen, annars så hade man smält bort när man åkte hem. Skönt att ha kommit hem är det oxå.


Men i morgon så måste man kliva upp tidigt :( Det är inge kul att kliva upp tidigt på morgonen. E så himla morgon trött. Men det får väl funka :S

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2006 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards