Alla inlägg under juni 2006

Av Draken - 10 juni 2006 20:54

Var till min morbror igår o hälsa på. Vi grillade korv oxå. Det var jätte mysigt att träffa dom. Dom har jag inte träffat på flera år. Sen så träffade jag ett utav deras barn (min kusin), o honom hade jag inte träffat på typ fem år, o han hade växt till sig riktigt ordenligt. Han såg rätt så bra ut tycker jag, han var en riktig go bit, om man nu får tycka så om sina kusiner förstors.

Men jo det borde man ju få tycker jag. Man får ju till och gifta sig med sina kusiner så att då får man tycka att dom är riktiga gobitar. :D


Sen idag så var mamma, jag o lillasyster på shopping centrumet, men jag hittade inget. Det var bara lillasyster som hittade nåt. Men när vi var o handlade på coop så hittade jag tre filmer, dom hade tre filmer för 99 kronor. Det är billigt tycker jag. Så att nu har jag film till dagar då det är dåligt väder. Men bara för det så kommer det säkert att vara fint väder. Men det gör inget de, då kan jag alltid spara filmerna till hösten :D

Av Draken - 9 juni 2006 09:48

Det gick väldigt bra igår på blinddaten. Han var jätte gullig. Vi träffades vid tre, sen så skjutsade han hem mig strax före klockan sex, för att jag skulle på lillasysters skolavslutning vid sex. Det var synd att vi inte kunde träffas längre. Men vi ska ta en ny dejt snart igen. Får se när det blir.

Av Draken - 8 juni 2006 22:20

Idag så var jag på blind daten. Det gick jätte bra faktiskt. Han var inte så som jag hade förväntat mig. Han var mycket gulligare o trevligare än jag hade förväntat mig.


Och han vill träffa mig igen. Det låter ju lovande iallafall :D Och när jag prata me honom på msn o frågade honom ifall jag var som han hade förväntat sig. O på det svarade han "mmm o mer endå :)" Ska man tolka det som positiv eller negativt? Jag tror att jag ska tolka det som en positiv grej.


Var på min lillasysters skolavslutning i dag oxå. Idag slutade hon tredje klass. Tänka sig att hon är så stor nu. Tycker att det inte var så länge sen hon var liten. Men det är på barn man märker hur fort tiden går.


Ska snart gå o lägga mig. E trött så känns det som om jag håller på att få huvudvärk.

Av Draken - 8 juni 2006 08:16

Hur glömsk får man bli?

Det beror säkert på för att det blev så strerssigt i morse. När jag stod o höll på att göra mig i badrummet o sminkade mig så ropa mamma om jag var färdig för att åka. Jag åker ju me henne på morgonen till min praktik. O då var jag tvungen att skynda mig att sminka färdigt mig, springa ner o äta lite frukost. O sen åkte vi iväg. Men sen när jag hade kommit hit så tänkte jag, vart har jag mobilen någonstans? Kände i alla fickor, titta i väskan, o jag tänkte, "fan oxå, nu har jag glömt den hemma"

Så att jag fick låna telefonen på praktiken o ringa mamma o höra me henne ifall hon skulle åka hem på lunchen, o som tur var så skulle hon det. Så att hon skulle ta med sig telefonen till jobbet så skulle jag gå o hämta den sen på mammas jobb. Det är tur med mammor i bland :D


I morgon så ska jag, mamma o lillasyster åka ner till Stockholm och hälsa på. Ska bli kul det, det var ett tag sen man var där.

Av Draken - 7 juni 2006 20:00

Sitter o lyssnar på Sara Löfgren just nu. Länge sen jag lyssna på henne. Hon sjunger så himla fint. Hennes texter går direkt in i hjärtat på mig, många av hennes texter passar in på mig o mitt ex. Så som hennes låt "Aldrig".


"Aldrig aldrig kommer jag förlåta dig, för att du tog det allra bästa som fanns inom mig

Aldrig aldrig kommer jag tillbaks till dig, ryggen är det sista du ser utav mig

Du ska veta att jag har gråtit salta tårar för din skull, i hopp om att du ska förstå"

Av Draken - 1 juni 2006 15:05

Vet inte riktigt varför jag mår illa, eller jo kanske jag vet. Det kan bero på att jag nyss fick reda på att mitt ex har blivit tillsammans me den tjejen som han höll på att äkla sig med mitt framför ögonen. Jag fattar inte vad han ser hos henne. Hon är ju inte direkt vacker, och till sättet då, och kläderna hon har på sig. Hon beter sig och klär sig som en hora. Första gången jag såg henne trodde jag att hon var en hora.

Men men det är inte jag som kommer att lida av det. Eller jo kanske det, jag lider ju för att han har en annan när det är mig han ska ha. Men jag ska ge igen på honom så att det rycker om det. Om jag lyckas såra honom till hälften av det jag har blivit så blir jag nöjd. Jag ska se till att han inser vad han har mist. Men det kommer väl att dröja antar jag. Men det får ta den tid det tar.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2006 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards