Alla inlägg under oktober 2009

Av Draken - 26 oktober 2009 16:54

Hinner bara skriva en snabbis. Ska börja med maten alldeles strax. Ska äta spagetti och köttfärssås ikväll.

Gubben i lådan är på väg hem nu, han har varit och köpt spagetti, för att den är helt slut.

I morgon så ska lillasyster vara här under dagen sen så ska jag iväg och titta när hon har skridskoträning.

Får se ifall jag skriver nått i morgon, annars så skriver jag i övermorgon.

Av Draken - 23 oktober 2009 14:59

Då var det fredag då.

Gubben i lådan är ledig i två dagar nu, han slutade klockan ett idag, men han blev kvar i den stan som han jobbar i, han har sin trimmade bil i ett garage där. Det kommer en norrman idag och ska till och köpa den för hundra tusen. Det är aldrig fel med pengar anser jag. Tänk vad mycket man kan hitta på för dom pengarna. Men han kommer säkert att ta mycket av dom pengarna och betala tillbaka en massa med skulder han har, och det är ju bra det.


Får se när han kommer att komma hem sen då.

Av Draken - 22 oktober 2009 19:13

Ja nu är gubben i lådan på väg hem.

Han ringde mig nu och sa att han skulle åka hemmåt, då är han hemma om tidigast en halvtimme.

Så att då gäller det att stänga ner detta fönster med bloggen så att han inte ser det och går in och kollar in det.

Av Draken - 22 oktober 2009 16:33

Jävla arbetsförmedlingen, eller ska ja säga det rätta namnet, arbetsförNEDRINGEN. Dom gör ju ändå inget annat att förnedra folk.

Pratade nyss med min handläggare i telefon och då berättade jag att jag hade sagt nej till praktiken på dagiset. Det tyckte hon var så dåligt att jag hade gjort det. Det lät även som HON hade pratat med dom där på dagiset. Jag tror knappast att hon har gjort det, varför skulle hon ringa och prata med dom för? Det var ju ändå inte hon som hade hittat den platsen, det var en helt annan person på ett helt annat ställe. Visst har dom två personerna kontakt, men varför skulle min handläggare på af ringa till dagiset och pratat med dom för?

Av Draken - 21 oktober 2009 17:55

Nu har jag hängt lite tvätt. Känns så himla skönt att ha det klart. Det var vissa saker som en utav katterna hade pissat på, jag är ganska säker på vem av dom det är. Om hon inte slutar med det så läre jag ta bort henne. Det kan ju hända att hon håller på så här för att det är så pass liten yta till tre katter. Men snart så flyttar jag o missarna, jag längtar. Får se vilket bostadsområde det blir.


Gubben i lådan håller på att meka med bilen. Det kommer eventuellt en norrman på fredag och köper bilen, så att gubben i lådan läre fixa lite små grejor på bilen innan han kan sälja den. Gubben i lådan ska tydligen få hundra tusen för den bilen. Tänk vad mycket man kan hitta på för dom pengarna Flört

Av Draken - 21 oktober 2009 13:16

Jag har ju gått och väntat på att soc ska höra av sig ifall dom hjälper mig med en större lägenhet innan junior kommer i början av maj. Och dom har nu hört av sig och sa att dom kommer att hjälpa mig med en lägenhet från och med den första februari, och en max hyra på 5000 kronor. Jippi säger jag bara Glad

Så att nu blir det till att anmäla sig som intresserad utav en större lägenhet. Så snart så blir det flytt för mig. Behöver bara bo i denna etta i tre månader till.

Av Draken - 20 oktober 2009 15:51

Snart så slutar gubben i lådan för dagen, när jag pratade med honom vid ett snåret så skulle han åka hem direkt.

Så snart är lugnet borta för dagen.


Ikväll så är det Desperate Housewifes.

Kvällens avsnitt handlar om att Tom och Lynette försöker hitta ett sätt att berätta för deras barn att hon är gravid, igen. Susan är övertygad om att det var Danny Bolen som strypte hennes dotter Julie. Bree funderar på att åka iväg med hennes älskare och Gabrielles familj träffar åter hennes tidigare älskare, John.

Av Draken - 20 oktober 2009 12:09

Så där ja, nu har jag varit hos barnmorskan och tagit blodprover, det gick väldigt bra. Proverna skulle testast för bland annat hiv och klamydia och dom skulle även kolla blodgrupp har jag för mig. Om det skulle vara något akut så skulle dom höra av sig, annars så får jag reda på svaren när jag kommer dit nästa gång i december.


Har även ätit lite lunch, det blev ost och skink sallad. Var inte så jätte god, men det dög iallafall. Så att nu är jag mätt och belåten.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards