Alla inlägg under oktober 2009

Av Draken - 20 oktober 2009 10:33

Ska snart iväg och ta lite prover hos barnmorskan. Det var vissa prover som inte kunde tas i fredags när jag var där, så att därför får jag komma dit idag och göra det istället. För att de proverna ska skickas iväg någonstans, men jag vet dock inte vart. Så därför får jag ta och göra det idag istället. Har för mig att det var några blodprover.


Kanske skulle gå förbi affären och köpa något att äta när jag ändå är ute så slipper jag göra det senare. Men får se hur det blir.


Men nu är det dags att klä på sig lite kläder, för att jag vill då inte gå i bara morgonrock dit till barnmorskan. För det första så kommer folk att titta snett på mig och för det andra så är det för kallt att gå i bara morgon rock.

Av Draken - 20 oktober 2009 09:15

Har nu ringt och sagt till att det inte min grej att ha praktik på en förskola.

Jag känner att jag inte vill hålla på med barn.

Visst jag ska ju ha barn själv i vår, men det är en annan sak att hålla på med andras barn än sitt eget.

Jag känner att jag vill hålla på med papper och sånt.

Och som det ser ut så kan jag få börja med något liknade, jag kan få börja på ett ställe som sitter och skriver in kyrkoböcker in i en databas. Jag har varit där förut och jag trivdes väldigt bra där. Jag hoppas att jag får komma tillbaka dit.

Av Draken - 19 oktober 2009 16:07

Klockan är nu strax efter fyra och gubben i lådan har nu slutat för dagen.

Ringde honom nyss och han skulle bara in till sina föräldrar en snabbis så skulle han komma hem sen. Så att han kommer att komma hem framåt halv fem tiden.

Ja undrar jag om jag ska laga till någon mat tills han kommer hem eller om jag ska vänta, hmmm....

Jag tror att jag väntar och hör vad han vill ha för något.

Av Draken - 19 oktober 2009 14:49

Jag vill inte bli ett svin, så därför har jag varit och tagit första dosen mot svininfluensan idag. Nästa dos blir om några veckor. När jag hade tagit sprutan fick jag sitta kvar där i en kvart o se till att inget hände mig och det gjorde det inte. Jag känner mig helt normal.

Av Draken - 19 oktober 2009 11:50

Har ev fått tag i en praktik plats på en förskola. Ska iväg och prata med dom idag någon gång efter tolv, får se vad dom säger där. Om det nu blir så att jag börjar där, så börjar jag redan på måndag. Men jag vet dock inte vilken tid jag börjar ännu. Som det ser ut nu så ska jag få vara där fram till jul. Så det blir drygt två månader som jag får vara där. Ska bli kul.

Av Draken - 19 oktober 2009 06:21

Nu snöar det här. Trodde först inte att det var sant, så att jag var tvungen att ringa gubben i lådan som är på väg till jobbet och fråga ifall det var sant. Och det var det. Denna snö kommer inte att ligga kvar nå länge, skulle gissa att den kommer att försvinna någon gång över dagen. Nu är det dags att ta fram vinter jackan, hualigen, jag tycker inte om vintern Rynkar på näsan


Har nyligen varit och spytt ganska rejält. Tur att jag hade fått i mig lite att dricka innan så att jag hade nått att få upp, annars så hade jag bara fått upp galla, och det är inge vidare att få upp.  Får se ifall jag måste spy nått mer senare. Det känns lite som jag måste göra det senare, men det är bara vänta och se ifall det komme nå mer.

Av Draken - 17 oktober 2009 14:45

Gubben i lådan är fortfarande och fixar bilen, har varit rätt så skönt att bara ta hand om sig själv i dom här timmarna som han har varit borta. Men han läre komma hem senast om två timmar om vi ska hinna hem till mamma. Vi skulle vara där vid fem, sex tiden.

Jag antar att han gärna vill hinna duscha innan vi sticker till mamma. För att det är ju inge vidare att åka bort på middag alldeles skitig, och desutom så är han i sina arbetskläder och det är inte heller så kul att sticka iväg på middag.

Av Draken - 17 oktober 2009 11:59

Gubben i lådan är nu och fixar lite med bilen, han skulle tydligen sätta in några säten i den.

Hade ingen lust att hänga på så att då stanna jag hemma istället, har mer att göra när jag är hemma. Jag kan alltid roa mig med att sitta framför datorn. Och det är så himla skönt att vara hemma ensammen.


Vi ska hem till mamma sen. Hon ska bjuda oss på mat. Mormor ska komma till dom sen. Gubben i lådan har aldrig träffat henne, så att det ska bli kul att han ska träffa lite fler av mina släktingar.

Det är inte så ofta mormor och jag träffas, sist jag träffade henne var i julas, ca tio månader sen var det. Tänka sig vad tiden går fort. Och snart så är det jul igen.

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards