Alla inlägg under september 2009

Av Draken - 27 september 2009 11:17

Är ensam hemma en stund. Gubben i lådan är på elgiganten en sväng och letar usb minnen.

Så att jag tar och passar på att skriva här när han inte är hemma, han vet ju inte att jag skriver här och inte ska han få veta heller. För att det är här jag skriver för att få ventilera mig utan att någon som känner mig vet vad jag tänker på. Jag väljer vad jag vill berätta för folk som jag känner.


I går så gjorde vi inget speciellt, vi var på rusta en sväng och handla lite, sen så åkte vi till hans föräldrar och sen så åkte vi hem till mamma och blev bjudna på tacos det smakade jätte bra det :)


I fredags så åkte jag till gubben i lådans jobb lagom tills han slutade så åkte vi och käkade lunch. Sen så skulle han bara fixa en grej med bilen hemma hos sina föräldrar, det skulle gå ganska fort, men vi blev kvar där i flera timmar, inge kul var det att sitta och vänta på att han skulle bli klar med bilen med tanke på att det skulle gå ganska fort. Han hittade alltid nya saker som han skulle fixa. Det är typiskt honom att alltid hitta nya saker och fixa med bilen när det egentligen skulle gå ganska fort.


Idag så ska vi till en kompis som fyller år, har köpt ett litet troll till henne som jag ska ge henne. Jag vet att hon älskar troll, hon samlar på dom. Men gubben i lådan tyckte att det var för lite att bara ge henne det, så att han skulle köpa nån triss lott nu när han ändå är ute och åker. Men jag vet att hon skulle uppskatta att få ett litet troll eftersom hon tycker om troll.


Men nu läre jag väl sluta att skriva ifall han skulle komma, vill ju inte bli upptäckt, för att då vill han väl läsa vad jag har skrivit och det finns vissa saker som han inte ska läsa.

Av Draken - 25 september 2009 09:46

Vilket tråkigt väder det är idag, man märker att hösten är på väg.

Det är grått runtomkring men ändå så har träden väldigt mycket färger, men ändå så tycker jag att det är grått och tråkigt. Det skulle vara mysigare ifall solen sken upp, då är det roligare och mysigare att vara ute.


Men jag hoppas att det blir finare väder i helgen, för att jag är väldigt sugen på att gå ut och plocka svamp, och det är inge kul att göra när det är grått, men ioförsig, det går ju ann att plocka så länge det inte regnar.

Av Draken - 24 september 2009 16:38

Ja nu är jag hemma igen då efter att ha varit på arbetsförnedringen, gick rätt så bra där.

Hon tyckte att jag skulle hitta någon praktikplats någonstans, jag har två veckor på mig att hitta någon.


Hämta även p-pillrena åt katterna på apoteket. Dom kostade 205 kronor plus 100 kronor arvode, så 305 kronor fick jag pröjsa för 100 tabletter. Inte så farligt dyrt tycker jag.

Av Draken - 24 september 2009 13:47

Ska nu sticka ner på stan en vända. Tänkte ta och käka lite lunch nere på stan. Det finns ett ställe som har mackor med olika röror som jag tänkte gå och käka på.

Sen vid tre så ska jag förbi arbetsförnedringen och höra vad dom säger för vettigt, men det har dom väl knappast. Dom har ju aldrig nått vettigt att säga.

Sen när jag har varit på af så ska jag förbi apoteket och hämta ut missarnas piller, lika bra att hämta ut dom idag, annars är det risk att jag glömmer bort att hämta ut dom om jag ska hämta ut dom en annan gång.

Av Draken - 24 september 2009 09:47

Jag kan inte sluta att tänka på hur min kompis beter sig.


Jag skrev till henne nu i ett sms att hon måste förstå jag inte alltid kan gå ut med hennes hund. Att det kan komma upp saker och ting som jag inte kan skjuta på och göra senare eller tidigare så som med arbetsförmedlingen som jag ska på idag. Och ibland så händer det att jag blir sjuk så som jag blev igår, och hon vet mycket väl hur jag blir när jag får huvudvärk, hon vet att jag blir helt däckad en hel dag.

Och ändå så skriver hon (jag skriver ordagrant vad hon skrev i smset): "Förstår. Men jag tänker på hunden"

Med dom orden som hon skrev så låter det som hon hade förväntat sig att jag skulle gå ut med hunden varje dag, att jag ska ställa upp och gå ut med hennes hund.


Jag tror inte att hon riktigt visste hur mycket jobb det var med att ha hund. Så som Cia komentera i förrgår om man har hund så är det ens eget ansvar att ta hand om hunden. Om man jobbar långa dagar så ska man ha tänkt en extra gång innan man skaffar hund.


Jag anser att när man har hund så ska man inte lassa över hundens promenader på någon annan bara för att man jobbar långa dagar. Då kan man fundera på att antingen skaffa plats på hund dagis eller att sälja den. För att när man jobbar tio timmar om dagen så har man inte tid med hund.

Av Draken - 24 september 2009 08:59

Tycker att hon är lite larvig när hon beter sig på det där viset. Jag messade henne nyss och sa att jag hade lite att göra idag så att jag hade inte tid att gå ut med hennes hund idag, det är delvis sant. Jag ska ner på af i eftermiddag och sen så ska jag hämta ut piller åt katterna.


Men fick tillbaka att det här funkar inte med hunden så att dom har fixat det på annat vis, så att dom har fixat nån annan som ska gå ut med hunden. Jag kan säga att jag bara har sagt ifrån tre gånger att jag inte kan gå ut med hunden. Det var en gång för nån vecka sen, men då hade jag varit ut med hunden mitt på dagen så ville hon att jag skulle gå ut med hunden en gång till på e.m Men då kunde inte jag.


Andra gången jag sa ifrån var igår, och det berodde på att jag inte mådde nå bra.


Och tredje gången var i dag då jag inte har tid.


För att dom inte kan förvänta sig att jag alltid skulle ha tid att gå ut med deras hund. Jag har ändå ett eget liv att sköta än att springa ut med deras hund två tre gånger om dagen.

Men nu har ju dom fixat det på annat vis så att någon annan ska komma och gå ut med deras hund. Rätt så skönt tycker jag, så slipper jag gå ut med hunden varje dag.


Hon har ju nyckel hem till mig, det känns inte riktigt bra att hon har det. Skulle vilja ha tillbaka den. Men om jag skulle säga till om att jag vill ha tillbaka den nu så skulle hon ju fundera. Men jag skulle vilja ha tillbaka den och ge den till min lillasyster. Hon går i skolan i närheten utav mig och har rätt så långt till hem, lite mer än en mil hem och dåligt med bussar går det, så att hon brukar gå till mammas jobb och sitta o vänta där mellan en och två timmar innan dom kan åka hem. Hon har kommit till mig några gånger och suttit och väntat här tills mamma har slutat, då har hon ju mer att göra än på mammas jobb. För hur kul är det i längden? Här hos mig kan hon alltid bland annat titta på tv och sitta framför datorn. Och hon får sällskap utav mig när jag är hemma. När hon sitter på mammas jobb får ju sällskap av mamma, men hon har inte tid och prata med henne och sånt.


Men jag ska vänta någon dag på att säga till om att jag vill ha tillbaka min nyckel så att hon inte tror att jag vill ha tillbaka den bara för att det har blivit som det blivit mellan oss. Men ioförsig så är delvis sant.

Av Draken - 24 september 2009 08:28

Nu har jag ringt och beställt p-piller, det finns endast fyra styckna kvar så att i två veckor till räcker dom till missarna. Bättre att vara ute i god tid och ha nya hemma när dom gamla tar slut. I den gamla förpakningen så var det endast 60 styckna piller när gubben i lådan köpte dom till sina förra katter, så att det var mindre än 60 styckna. Men den som jag beställde nu var det 100 styckna så att då räcker det i ett år, och när dom tar slut så kanske jag tar och kastrerar mina två små missar.

Av Draken - 23 september 2009 19:18

Ja nu vet jag varför jag inte mår någo bra.

Det regnar ju ute, och det kan jag känna av emellan åt i skallen.

Så att det är regn-skallebank

Presentation


Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn. Sanningen sårar för en stund, men lögnen sårar resten av livet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Omröstning

Vad anser du om arbetsförmedlingen?
 Deras hjälp är gudomlig, hjälper mig alltid
 Dom finns alltid där för mig
 Dom visar vilka vägar jag kan gå för att nå mitt mål
 Dom är väl ok
 Arbetsförmedligen? Det heter väl arbetsförnedringen?
 Arbetsförmedlingen vad är det?

Besöksstatistik

Drakens gästbok

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards